Mapeplan UG hydroizolační fólie

MAPEPLAN UG je PVC-P syntetická hydroizolační membrána vyrobená v jednom multiextruzním procesu z vysoce kvalitní suroviny. MAPEPLAN UG je jednovrstvá nevyztužená membrána s oranžovou signální vrstvou. MAPEPLAN UG odpovídá normám EN 13967 a EN 13491.

TECHNICKÉ CHARAKTERISTIKY

Mapeplan® UG je vysoce kvalitní hydroizolační fólie; má velmi dobré mechanické vlastnosti, vysokou zpracovatelnost a také vynikající svařovací vlastnosti. Na povrchu je signální vrstva (oranžová/černá), která umožňuje zvýraznění jakékoli otvory nebo natržení membrány během
fáze umístění. Fólie dlouho vydrží. Vyniká dobrými mechanickými vlastnostmi. Má vysokou zpracovatelnost a svařitelnost. Materiál této fólie odolává proti stárnutí, vůči trvalému tlaku vody, poškození kořeny rostlin. Má vynikající flexibilitu při nízkých teplotách. Vyznačuje se hořlavostí třídy E dle EN 13501-1. Materiál je volně položený, aby se pohyboval nezávisle na podkladu. Má vynikající schopnost přemostit trhliny. Je bez obsahu nebezpečných nebo škodlivých látek pro lidské zdraví a pro životní prostředí; můžete vyzkoušet svařování realizované dvojitým systém švů.

Kde koupit syntetickou hydroizolační membránu Mapeplan UG

Největší výběr syntetických hydroizolačních membrán Mapeplan najdete v ověřených internetových obchodech, které jsou  určené pro použití do povlakových hydroizolací spodní stavby.