Nápady jak oživit podlahu v koupelně

Zvažte vinyl

Luxusní vinylové podlahy jsou odolnou volbou, která vytváří tlumený pocit pod nohama – perfektní, pokud hledáte nápady na dětskou koupelnu. Může fungovat jako nejjednodušší z nápadů na koupelnové podlahy, protože je obvykle voděodolná, protiskluzová, bezproblémová na čištění a dobře funguje s podlahovým vytápěním. Je také cenově výhodný a dostupný ve velkém množství barev a stylů, od hladkých přes kamenné a dřevěné efekty až po výrazné vzory.

Jaký typ podlahy je nejlepší do koupelny?

Nejlepším typem podlahy do koupelny je dlažba. Dlaždice, které jsou trvale oblíbené, protože jsou mimořádně praktické a dostupné ve velkém množství barev, stylů, velikostí a cenových hladin, jsou navrženy tak, aby vyhovovaly každému vkusu a rozpočtu. Porcelánové podlahové dlaždice nejnovější generace jsou nejen odolné s téměř nulovou porézností, ale jsou také k dispozici v nesčetném množství různých vzorů a neutrálních odstínů a navíc s ultra realistickými efekty dřeva a kamene.

Co mohu použít na podlahu v koupelně místo dlažby?

Vinylové a pryžové podlahy jsou k dispozici v mnoha stylech, mnohé jsou protiskluzové a vodotěsné, takže se dobře hodí do koupelen a sprchových koutů. Odolné, měkké na dotek a hřejivé pod nohama, jsou často cenově dostupnější volbou než mnoho jiných materiálů.

Dřevo je nejkontroverznější z nápadů na koupelnové podlahy: mnoho dodavatelů nedoporučuje jejich dřevěné podlahy pro použití v koupelnách, protože pára a kontakt s vodou mohou způsobit jejich deformaci a skvrny. Někteří dodavatelé nabízejí stabilnější umělé dřevo, které může fungovat v oblastech větší koupelny, například mimo sprchový kout. Nikdy nedovolte, aby se na jeho povrchu kalužila voda nebo aby na podlaze zůstaly vlhké ručníky.