Vinylovou podlahu se systémem „click“ si položíte sami

Díky praktickému systému „click“ si můžete novou vinylovou podlahu položit sami. U domácí pokládky je třeba nepodcenit přípravu podlahy a anhydrit nebo beton nechat přesně vyrovnat. Potom už stačí jenom zručné ruce.

Vinylová podlaha se systémem „click“ vyžaduje dobrou přípravu

Abyste pokládku své nové vinylové podlahy zvládli sami na jedničku, je třeba mít dobře vyrovnaný povrch místnosti. Za ideální podkladové materiály se považují anhydrit a beton, ovšem v obou případech musejí být přesně vyrovnané. Pokud si nejste vyrovnáním vaší podlahy jistí, určitě vám pomůže fixační podložka, kterou nabízí prakticky každý výrobce podlahových krytin. Jistotou je ovšem nechat podlahu před pokládkou vyrovnat.

Vinylové podlahy se hodí do každé místnosti

Vinylová podlaha je narozdíl od laminátové vhodná téměř do každé místnosti, protože velmi dobře zvládá vyšší zátěž a je zároveň voděodolná.

Vybírejte z kolekce Home Click

Vinylové podlahy nabízejí celou řadu autentických dekorů dlažby a oblíbených dekorů dřeva. Pokud se potřebujete v kolekcích vinylových podlah zorientovat, určitě začněte výrobcem Gerflor a jejich kolekcí Home Click. Vyhovuje požadavkům všech domácností a umožňuje snadnou domácí montáž a dokonce i demontáž. Vybírat si můžete z 11 dekorů dřeva a 3 dekorů autentické dlažby.