Bílá je v ložnici elegantní

Jednou z největších požadavků na nábytek v ložnici je snadnost, s níž se ideálně kombinují jednotlivé prvky.

Bílá barva je ideální možností při zařizování ložnice. Působí minimalisticky, a vy si tak můžete dovolit kombinovat prvky, ve výrazné barvě. Bílé sluší všechno, tak směle do toho!

Bílé tóny

Bílá jako základní barva má mnoho tónů, které se pohybují od šedých až po modré. Důležité je tedy vybírat jednotlivé kousky a doplňky v podobných odstínech. Bílá s našedlým nádechem zmenšuje prostor, vyhněte se jí tedy v menších prostorách.

Bílá a pastelové barvy

Pastelové barvy s bílou vytvářejí úžasnou souhru. Vybrat si můžete z různých alternativ od broskvové až po jemnou pistáciovou. Nábytek v bílé barvě bude působit elegantně a ve spojení s pastelovými barvami útulně.

Vytvořte kontrast

Pokud patříte mezi odvážnější, zkuste čistou a elegantní bílou zkombinovat s barvami, které jsou kontrastní. Elegantní alternativou bude bílo-černá kombinace. Černá bude působit dramaticky, přičemž bílá zachová ve vaší ložnici lehkost a jemnost.

Pouze bílá

Vaše ložnice se může ponořit kompletně do bílé barvy. Vyberte si elegantní postel se zajímavým designem, nábytek s jednoduchými liniemi. Množství polštářů v bílé barvě, ale z různých materiálů a textur vytvoří romantický prostor.

Doplňky ve velkém stylu

Jednoduchý a čistý styl si zaslouží doplňky, které se dají obměňovat. Bílou ložnici oživte různými druhy závěsů, koberců či originálních polštářů. Nezapomeňte na ložní prádlo, která dokáže dotvořit celý prostor. Vytvoříte tak originální a elegantní prostor.