Sny o nové koupelně se dají uskutečnit

Chystáte se stavět nové bydlení nebo předělávat to současné? Máte rádi spojení kvality, praktičnosti a atraktivity interiérů? Nezapomínejte na něj ani v koupelně, protože ta je zrcadlem vašeho vkusu. Kvalitní koupelnové obklady a sanita vytvoří z této místnosti oázu klidu, která bude navíc splňovat všechny běžné požadavky kladené na koupelny.

Jako stvořená na relaxování

Sny o nádherné koupelně se mohou stát již brzy i ve vašem případě skutečností. Tento prostor je doslova stvořený k odpočinku přímo ve vašem domě a proto si i vy dopřejte zařídit jej tak, aby splňoval všechny vaše nároky na vkus a využití koupelny. V nové koupelně si už zanedlouho budete moci užívat nerušené momenty, když si do vaší vany napustíte horkou vodu, zapálíte svíčky a budete se oddávat klidu šířícímu se kolem. I k tomu vám dopomůže kvalitní sanita.V nové koupelně však neodmyslitelně nemůže chybět ani pěkné umyvadlo či WC. Ty jsou dostupné i jako zabudované řešení, které ušetří prostor a usnadní udržování čistoty podlahy. Koupelnové studio vám pomůže navrhnout vše tak, abyste byli s finálním výsledek maximálně spokojeni. 3Dvizualizace nového prostoru ještě před jeho stavbou navíc odhalí všechny možné nedostatky a vytvoří vám dokonalý přehled o rozložení vany, WC, umyvadla či ostatního zařízení.

 Moderní koupelny

Současný styl zařizování koupelen se opírá především o přírodní barvy a jemné vzory obkladů, které zajistí, že žádná součást koupelny nevyjde o pár let z módy. Dnes se nosí nadčasový design, který okouzlí po desetiletí. Upouští se proto od barevných extrémů a koupelny se oblékají do bílé, odstínů hnědé, šedé či antracitové barvy. Moderní jsou velkoformátové obklady, hranaté materiály a propojení sanity se dřevem. Kvalita materiálů a výrobní technologie pokročily i při dlažbách. Ty jsou příjemné na dotek a často opatřeny povrchem, který zabrání smyku.

S koupelnovým studiem doladíte vaše představy do dokonalosti

Dopřejte si i vy novou a krásnou koupelnu, která splní váš sen o dokonalém prostoru. Spojte vaše představy s praktickými zkušenostmi odborníků v koupelnovém studiu, kde s vámi vytvoří návrh přesné realizace koupelny a provedou výběr sanity i s ohledem na váš finanční rozpočet.

Investujte do kvality jen jednou a užívejte si praktičnost a estetické ladění vaší nové koupelny.