Rigidní vinylové podlahy – kvalita zaručena | Supellex

Stále tápete, když narazíte na pojem rigidní podlaha, přestože už je na trhu několik let? Věnujte zde proto Vaši pozornost následujícím řádkům, kde Vám shrneme hlavní výhody rigidní podlahy oproti jejímu předchůdci vinylu.

  1. Rigidní podlahy jsou vysoce odolné podlahy, které mají velmi tvrdé minerální jádro složené z přírodních materiálů, jako jsou například křemičitany, vápenec aj. Díky přírodním materiálům je podlaha tvarově stálá při prudkých nebo extrémních změnách teplot, což nemůžeme říci o klasických vinylových podlahách. Jejím výběrem tak zamezíte problémům s bobtnáním či zvlněním. Je proto možné rigidní podlahu instalovat v oblastech s přímým dopadem slunečního záření,
  2. Zaručena rychlá pokládka. Nejmodernější a nejpropracovanější rigidní podlahy mají robustní zámky a integrovanou podložku. Není pak potřeba při pokládání žádná speciální a často drahá podložka. Tato podložka funguje také jako integrovaný akustický prvek pro vysokou redukci zvuku až 21 dB.
  3. Podlaha je snadná na údržbu (vykazuje odolnost vůči odření, škrábancům a skvrnám), antistatická, teplá a příjemná.
  4. Díky tomu, že jsou rigidní podlahy silně resistentní vůči vlhkému prostředí, jsou vhodnou volbou i pro Vaši kuchyni nebo koupelnu. Navíc jsou vhodné i pro podlahové vytápění, což oceníte zvláště při chůzi naboso.
  5. Tato podlaha je vhodná jak do bytových, tak do komerčních prostor. Kolekce nové generace rigidních podlah vychází ze současných dekorů vinylových dílců značky DESIGNART, který má atraktivní a moderní dekory.